inte så bra

Jag måste bara skriva av mig. Just nu känns det skitjobbigt. Jag vet inte vad det är. Jag började ju på dagvården igår, och jag har gått två dagar alltså. Båda dagarna har jag känt mig totaldepp. Jag känner mig bara så tom, så ledsen, så värdelös. Jag vill inte att det ska vara såhär! Det är inte det att det är speciellt jobbigt med själva ätandet, men jag antar att det är maten som gör mig ledsen omedvetet. Jag trodde att jag skulle hålla på o jämföra med de andra som går där, men så är det inte heller. De som jobbar där+ de andra i gruppen är verkligen jättetrevliga och mysiga. Men jag känner mig som ett spöke, så onödig och tråkig. Jag finns varken för mig själv, för dem i gruppen eller för min familj. Jag har den där känslan av att jag vill lägga mig och sova i hundra år ungefär. Jag är trött och omotiverad till allt. Det enda jag ser fram emot är att äta, äta, äta. Skit alltså. Jag vet inte hur många kalorier jag har stoppat i mig idag, men de är inte så få kan jag tala om. Jag har ätit fem gånger hittills, senast var det kvällsmacka med tårta, varm choklad och en bit chokladkaka. Och jag sitter fortfarande och tänker på choklad. Känns som om jag skulle kunna trycka i mig hur mycket som helst.
Fuck. Nu ska jag sluta klaga och bara vara. Även om jag är död inuti. Jag vill bara härifrån....

Fredagigen

Nu är det jagigt igen. Jag är ganska trött och depp... Går i samma spår och vill bara komma bort ifrån hemmavärlden ett tag. Jag ska börja på dagvård nu, vilket först kändes rätt okej. Men nu börjar jag tvivla. Vi får se hur det blir. Jag har skrivit kontrakt (läskigt), på att jag ska samarbeta med dem. Men om man otrivs jättemycket så kan man ju alltid hoppa av. Det är det att jag är så trött på hela grejen med ätstörningar nu, och jag vet inte om jag orkar gå igenom allt det som måste gås igenom på ätträningen. Just nu vill jag bara glömma allt som har med ätstörningar att göra, och låtsas som om allt var helt vanligt och normalt. Jag tror att det skulle kunna vara det om jag och alla andra lät mig vara ifred. Fast det där kanske var en lögn?
I alla fall så vill jag göra någon nytta. jag vill inte gå runt som en jobbig get och göra ingenting. Jag vill jobba! Det tror jag att jag skulle må bra av.
Ge mig inspiration till ett liv, någon?
Puss


Namnsdag!

Idag har jag namnsdag! Jag heter Alma i andra namn. Det är nästan mitt finaste, fast jag gillar Lovis väldans mycket också. Sen heter jag Karolina och det är också fint. Det är svårt att bestämma sig vilket som är bäst.
I alla fall så har jag fått fina presenter! Vi är väl den enda familjen i Sverige som fortfarande firar namnsdagar ordentligt som vi gör. Jag fick en hatt, en kjol, en medaljong och kardemummakaffe. Nu tycker ni att jag är bortskämd. Och det kanske jag är också...men det gör ingenting. Det är rätt skönt att vara bortskämd.
Kardemummakaffet var mumma, supergott faktiskt! Godast hittills under mitt korta kaffeliv. Det får ni prova!
Nu ska jag göra nåt bra av dagen, nämligen hänga tvätt, städa mitt rum, måla en tavla och baka en namnsdagskaka. Och ikväll ska jag tävla! Kors i krösamoset. jag ska vara med och springa terränglöpning i Tjalves KM. Jag är inte aktiv där, men det är pappa. Så han anmälde mig. Hoppas det går bra. Det är läskigt att tävla!
Tack för idag. Slut för idag.
PUSS

Melon. Jag såg dig äta melon. Det var en kväll under bron. Det var en sällsam vision.


Knack.

Oj då.
Tvättmaskinen tvättar. Jag segar. Nu har jag i alla fall lite planer på vad jag kan göra när jag har tråkigt.
Jag kan:
#Göra en pennburk
#Rita en teckning
#Sy en väska
#Läsa en bok
#Städa
#Skriva brev
#Skriva på min romaan!
Jag är lite tråkig. Men det gör ingenting. Det är skönt att vara tråkig. Så länge man inte har ångest så gör det ingenting.
Puss och kraam!

Ne

Jag blev smal för att jag ville det.
Jag ville pröva att vara det för jag tyckte jag var tjock.
Det tog ett bra tag.
Det var jobbigt att bli smal.
Sen var jag smal.
Det var inte så kul.
Så jag bestämde att jag inte ville vara så smal längre.
För det är tråkigt att vara smal.
Sjukt tråkigt.

Idag

Just nu lever jag för dagen. Det känns verkligen så. Jag tar en dag i taget och låter den vara som den är. För om jag låter den vara så kanske den låter mig vara, så att jag kan vara den jag är. Jag tycker i alla fall om de flesta dagarna nu för tiden. Hoppas bara dagarna tycker om mig!
På senaste tiden har det mesta känts bra. men sent igårkväll, när jag hade haft en jättebra dag, så kom plötsligt de jobbiga tankarna på besök igen. När det händer är jag oftast inte beredd, vet inte vad jag ska ta mig till. Det slutade i alla fall med att jag spelade The Sims tills det blev lite bättre. Skönt att The  Sims finns. Jag har gått upp i vikt igen. Väger omkring 53 kg. Och det är ju meningen att jag ska gå upp mer. Fortfarande så vill jag ju inte det, men det måste bli så. Det bästa är ju om jag slipper veta vad jag väger, men det är ju lite svårt eftersom jag går till sjukhuset och väger mig varje vecka.
Ja, det var en liten rapport från dagen torsdag den tredje september. Jag åker nog till stockholm idag eller imorgon, sak gå ensam på gröna lund:O (bror min jobbar där).
PUSS!!

RSS 2.0